Työpajat / Workshops

Kahvanukketyöpaja

(alaikäraja 3v, kesto 45min / esityksen kanssa 2h, max 20 osallistujaa)

Aluksi nähdään esitys KURKVAAK! - ihan sammakkoa, jossa käytetään erilaisia nukketekniikoita. Sen jälkeen osallistujat saavat tehdä yksinkertaisen ilmeikkään sammakkonuken kankaasta, kohosta ja paperimassapalloista.

Varjoteatterityöpaja

(alaikäraja 4v, kesto 3 x 45 min, max 20 osallistujaa)

Aluksi nähdään esitys KURKVAAK! - ihan sammakkoa. Esityksen jälkeen on hetki aikaa kysymyksille ja kommenteille. Sitten osallistujat valmistavat omannäköisensä varjonuken kartongista, värikalvoista ja rautalangasta. Jokainen saa yksin tai ryhmässä kokeilla muuntuvien hahmojen taikaa varjoteatterinäyttämöllä.

Esineteatterityöpaja nuorille ja aikuisille

(kesto 45min - 1,5 tuntia, max 15 osallistujaa)

Mikä esine olisit ja miksi? Työpajassa tutkitaan huumoripitoisesti esineiden ominaispiirteitä, luodaan pienoismaailmoja ja käsitellään oman elämän mittakaavoja. Harjoitteet perustuvat mm. esineteatteriin ja vapaaseen kirjoittamiseen.


Tarinan elävöittäminen - työpaja kasvatuksen ammattilaisille

(kesto 3 x 45min, max 16 osallistujaa)

Arki on täynnä pieniä näyttämöitä. Osallistujat saavat esineteatterin esimerkkien ja tehtävien avulla virikkeitä tarinankerrontaan ja luottamusta siihen miten pienin keinoin satumainen hetki voi syntyä. Lopuksi nähdään esitys "Kalastaja ja hänen eukkonsa".

Kysy myös aiheen tai kohderyhmän mukaan räätälöityjä työpajoja!

Workshops for children: Frog puppet, Shadow theater

Workshops for young and adults: Story telling with objects, Living objects